Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

Υπερσύγχρονοι κλιματιζόμενοι χώροι γίνονται το ιδανικό περιβάλλον για την προσωπική σας άσκηση.
Με την προσωπική φροντίδα πτυχιούχων γυμναστών βασισμένη επάνω στο προσωπικό σας profile για άριστα αποτελέσματα. Στο Kallisto spa μπορείτε να επιλέξετε:
 

ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ & STRETCHING

Η εκγύμναση διαφόρων μυϊκών ομάδων σε όλο το σώμα τονώνει και χαρίζει ενέργεια. Με περισσότερη ενέργεια, καλύτερη ισορροπία και μεγαλύτερη ευλυγισία, η αερόβια άσκηση που συνηθίζατε να αποφεύγετε γίνεται ευκολότερη και πιο απολαυστική. Πραγματοποιούνται διατάσεις και χαλάρωση στο τέλος της προπόνησης που διαρκεί 7-10 λεπτά.

 

POWER YOGA

Η POWER YOGA βασίζεται στις δυναμικές και ισομετρικές, στατικές ασκήσεις (τα λεγόμενα ασάνας- στάσεις σώματος), ενώ περιλαμβάνει τεχνικές διαφραγματικής αναπνοής και ισορροπίας σώματος με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα. Αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος.

 

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Γνωρίστε από κοντά μια πρωτότυπη μέθοδο προπόνησης, που θα σας βοηθήσει να γυμναστείτε επαρκώς, χωρίς να καταπονήσετε τον εαυτό σας. Προσαρμόστε τη διαλειμματική προπόνηση στις δικές σας απαιτήσεις, κερδίζοντας σε ενέργεια και αντοχή. Μάθετε τα μικρά μυστικά της που μπορούν να επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σας.

 

ΑΕΡΟΒΙΚΗ

Η λέξη αερόβια σημαίνει: με οξυγόνο, παρουσία οξυγόνου.Τα οφέλη της αερόβιας άσκησης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πιο αδύνατο σώμα λόγω καύσης των περιττών αποθεμάτων λίπους, πιο σφιχτό, πιο δυνατό, και πιο καλλίγραμμο σώμα.

Το kick boxing είναι μαχητικό άθλημα, που απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες, ακόμα και σε παιδιά. Το kick boxing γυμνάζει ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα, βελτιώνει την ισορροπία και την ευλυγισία και βελτιώνει τον συντονισμό. Επιπλέον, το kick boxing ενισχύει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα, αυξάνει το μεταβολισμό, προσφέρει σύσφιγξη και τόνωση των μυών και παράλληλα μας βοηθά να εκτονώσουμε την ένταση και το άγχος, που συσσωρεύονται από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.