Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ - Παρ: 9πμ - 9μμ

 

Το ανθρώπινο πρόσωπο αποτελεί ένα τμήμα του σώματος με ιδιαίτερη σημασία. Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας. Μια λαμπερή, καθαρή και χωρίς ψεγάδια επιδερμίδα προσώπου τραβάει την προσοχή των ανθρώπων που μας περιβάλλουν και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Oι δύσκολοι ρυθμοί, το άγχος και το πέρασμα του χρόνου κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και θαμπό. Χάνει την λάμψη του, αφυδατώνεται και μειώνεται η ελαστικότητα του. Γι’αυτό χρειάζεται συνεχή φροντίδα και πραγματική περιποίηση.

Το Kallisto spa μπορεί να αναζωογονήσει και να τονώσει την επιδερμίδα σας με ειδικές θεραπείες και προϊόντα περιποίησης. Οι υπηρεσίες, που παρέχονται στο Kallisto spa, για το πρόσωπο, περιλαμβάνουν:
 

RF ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 50 ευρώ

Η μέθοδος των πενταπολικών ραδιοσυχνοτήτων, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα lifting στο λαιμό και στο πρόσωπο.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ με φύλλα κολλαγόνου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 55 ευρώ

Η θεραπεία με τα φύλλα κολλαγόνου ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να αναπαράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, ουσίες υπεύθυνες για την σύσφιξη και την ελαστικότητα στο δέρμα μας. Ιδανική θεραπεία για κουρασμένα και θαμπά δέρματα.

 

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 50 ευρώ

Ο βαθύς καθαρισμός είναι ανάγκη για την υγεία του δέρματος. Αποβάλλοντας το σμήγμα και τις τοξίνες έχουμε ένα δέρμα καθαρό λαμπερό και υγιές.

 

PEELING

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ

Με το Peeling αφαιρούμε όλα τα νεκρά  κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος πετυχαίνονται λείανση της επιδερμίδας.

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 55 ευρώ

Η νέα και αποκλειστική μέθοδος της intradermie επιτρέπει την διείσδυση των δραστικών συστατικών όπως υαλουρονικό βιταμίνες και αμινοξέα. Για ένα δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και φρέσκο.

 

ΟΞΥΓΩΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 55 ευρώ

Η οξυγονοθεραπεία είναι θεραπεία τροφής για το δέρμα. Η μάσκα απελευθερώνει καθαρά μόρια οξυγόνου για φωτεινότητα, λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα. Ιδανική θεραπεία για θαμπά δέρματα.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 30 ευρώ

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους αναπλαστικούς ορούς και φύλλα κολλαγόνου απαλύνουμε τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, μειώνουμε τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα και προσδίδουμε νεανικό και φρέσκο δέρμα στην περιοχή των ματιών.

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ SPA

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 25 ευρώ

Θεραπεία με πολυβιταμίνες για φωτεινότητα, αναζωογόνηση και φρεσκάδα σε όλο το πρόσωπο.

 

BIOSURFACE

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 50 ευρώ

Με την αγωγή biosurface  πετυχαίνουμε λείανση και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Το biosurface είναι ένα έντονο φυτικό peeling  που εξαφανίζει τις πανάδες, τις δυσχρωμίες, τις λεπτές γραμμές και τους διεσταλμένους πόρους χωρίς ερεθισμό στην επιδερμίδα επιστρέφοντας μετά στην καθημερινότητα σας.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 80 ευρώ

Διείσδυση αντιρυτιδικών , συσφυκτικών ή ενυδατικών ορών απευθείας στο μεσόδερμα. Με την χρήση ειδικού μηχανήματος. Εύκολα ανώδυνα και άμεσα αποτελέσματα σε δέρματα κουρασμένα , αφυδατωμένα και με ρυτιδες.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 150 ευρώ

Γέμισμα ρυτίδων με υαλουρονικό που γίνεται με μικρό ενέσεις. Ορατά αποτελέσματα με την πρώτη φορά.

 

IONACTIVE

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 70 ευρώ

Η σειρά ionactive χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:
Ionactive retinol: Σε αυτήν την σειρά ionactive αντιμετωπίζουμε τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος όπως λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.
Ionactive hyallorinic: Η ionactive με το υαλουρονικό παρέχει έντονη υγρασία σε πολύ αφυδατωμένα και ξηρά δέρματα. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και το θωρακίζει.
Ionactive με ολιγοπεπτίδια: Τέλος έχουμε την ionactive με ολιγοπεπτίδια η οποία είναι προληπτική σειρά που παρεμποδίζει την μελάγχρωση του δέρματος.