Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

 

Οι τρίχες προστατεύουν από το κρύο, ρυθμίζουν την θερμοκρασία μας και είναι το υδρολιπιδικό φίλτρο του δέρματος. Όλες οι τρίχες αποτελούνται από την κερατίνη, μια σκληρή πρωτεΐνη από την οποία αποτελούνται και τα νύχια μας. Κάθε τρίχα βγαίνει μέσα από ένα πόρο, στη βάση του οποίου υπάρχει μια ομάδα κυττάρων που ρυθμίζει το κολλαγόνο. Μεγαλώνοντας η τρίχα, οδηγεί την απαραίτητη υγρασία προς την επιφάνεια της επιδερμίδας και συγκρατεί τις οσμές.

Ωστόσο, η τριχοφυΐα σε ανεπιθύμητες περιοχές είναι πραγματικός εχθρός για μια άψογη εμφάνιση. Στην Αρχαία Αίγυπτο ένα άτριχο σώμα αποτελούσε πρότυπο ομορφιάς, νεότητας και αθωότητας. Έτσι και σήμερα το απαλό και βελούδινο δέρμα αποτελεί συστατικό για τη συνταγή ομορφιάς κάθε γυναίκας.
Η αποτρίχωση είναι μέρος της σύγχρονης φροντίδας ομορφιάς, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες.
Το Kallisto spa σας βοηθά να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και να αποκτήσετε ένα απαλό και βελούδινο δέρμα. Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης, που παρέχονται στο χώρο μας, περιλαμβάνουν:

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Το laser είναι η πλέον μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης. Σε 5 με 7 συνεδρίες, έχουμε λύσει το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας μια για πάντα.
Αναλυτικότερα, το laser αποδίδει ενέργεια που απορροφάται από τον θύλακα της τρίχας και στη συνέχεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα αυτή καταστρέφει την τρίχα σε περίπου 1/1000 του δευτερολέπτου! Το laser εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος και του προσώπου και έχει αποτέλεσμα σε όλα τα είδη των τριχών. Η θεραπεία laser είναι πρακτικά ανώδυνη.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

Το κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης. Αποτελεί προσωρινή μέθοδο αποτρίχωσης. Το κερί περιέχει μέλι και 100% παρθένο ελαιόλαδο. Αφαιρεί εύκολα την τρίχα, μειώνει τον ερεθισμό, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το κερί σε όλες τις επιφάνειες του σώματος, ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές, όπως το μπικίνι και οι μασχάλες.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Με τη μέθοδο της θερμόλυσης, διοχετεύεται, μέσω μίας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας, ένα είδος ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής συχνότητας για δύο δευτερόλεπτα στον θύλακα της τρίχας, η οποία στη συνέχεια αφαιρείται πανεύκολα με ένα τσιμπιδάκι.  Τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα και χρησιμοποιείται κυρίως για μικρές περιοχές. Στο έμπειρο κέντρο αισθητικής, Kallisto spa, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία.

 

LASER ΜΟΥΣΤΑΚΙ
15€
LASER ΠΗΓΟΥΝΙ
20€
LASER ΠΑΡΕΙΕΣ
20€
LASER ΛΑΙΜΟΣ
30€
LASER FULL FACE ΛΑΙΜΟΣ ΠΑΡΕΙΕΣ ΠΗΓΟΥΝΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
60€
LASER ΜΠΙΚΙΝΙ-LINE
25€
LASER ΜΠΙΚΙΝΙ-BRAZIL
45€
LASER ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΛΟΥΤΩΝ
15€
LASER ΜΑΣΧΑΛΕΣ
25€
LASER ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ
35€
LASER ΠΗΧΥΣ
25€
LASER ΚΟΙΛΙΑ-LINE
20€
LASER ΚΟΙΛΙΑ-FULL
40€
LASER ΜΕΣΗ
30€
LASER ΜΗΡΟΙ
65€
LASER ΓΑΜΠΕΣ
45€
LASER ΓΛΟΥΤΟΙ
35€
LASER ΚΟΚΚΥΓΑΣ
20€
LASER ΣΤΗΘΟΣ
30€
LASER ΣΤΕΡΝΟ(ΑΝΔΡΑΣ)
30€
LASER ΣΤΕΡΝΟ-ΚΟΙΛΙΑ (ΑΝΔΡΑΣ)
40€
LASER ΠΛΑΤΗ ΜΙΣΗ(ΑΝΔΡΑΣ)
30€
LASER ΠΛΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ (ΑΝΔΡΑΣ)
50€
LAZER ΜΙΚΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
20€
LASER BIKINI ΑΝΔΡΑΣ
30€
LASER BIKINI BRAZIL-ΜΗΡΟΙ-ΓΑΜΠΕΣ
130€
LASER ΠΗΧΗΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ
65€
LASER ΧΕΡΙ
50€
LASER  ΜΕΝ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ (ΠΛΑΤΗ ΣΤΕΡΝΟ ΚΟΙΛΙΑ)
50€