Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

Η υγεία και η ομορφιά του σώματος μας είναι υπόθεση ιδιαίτερα σημαντική που επηρεάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Ας του δώσουμε το χρόνο που του αξίζει.
Στο Kallisto spa οι υπηρεσίες, που προσφέρονται, για να αποκτήσετε ένα όμορφο
και καλλίγραμμο σώμα, περιλαμβάνουν:

ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 40 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 30 ευρώ

Στο Kallisto Spa, η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται εκτός των άλλων και με ειδική χειρομάλαξη στις επίμαχες περιοχές. Αποτέλεσμα;…εξάλειψη της όψης σαν φλούδα πορτοκαλιού, δέρμα πιο λείο και απαλό.

 

ΠΡΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 30 ευρώ

Οι πιέσεις γίνονται από ένα μηχάνημα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να ενεργοποιήσει την κυκλοφορία της λέμφου. Η λέμφος «ξεμπλοκάρει» και οι τοξίνες αποβάλλονται πιο εύκολα.

 

ΘΕΡΜΟΚΟΥΒΕΡΤΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 20 ευρώ

Η θερμοκουβέρτα είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος να επιτύχουμε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, το οποίο συνεπάγεται μεγαλύτερη συγκέντρωση οξυγόνου, το οποίο είναι απαραίτητο για την καύση του περιττού λίπους στα επίμαχα σημεία.

 

PANOTHERM ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ

Αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι η μάσκα φυκιών με το συνδυασμό θερμότητας. Ευνοεί τη λιπόλυση και την απομάκρυνση τοξινών, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και το δέρμα μας γίνεται λείο και απαλό.

 

SLIM-UP

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 45 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 30 ευρώ

Η ηλεκτροθεραπεία είναι μια μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σώματα. Με τα εναλλακτικά που περιλαμβάνουν τα μηχανήματά μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, χαλάρωσης δερματικού και μυϊκού ιστού.

 

HYPOXI

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 20 ευρώ

Η Μέθοδος HYPOXI στοχεύει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος των προβληματικών ζωνών.Το HYPOXI Trainer L 250  μειώνει το λίπος από τις προβληματικές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλοσχηματισμένο και τέλειο σώμα.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 20 ευρώ

Με την μεσοθεραπεία στοχεύουμε στο πρόβλημα και δίνουμε λύση στην χαλάρωση στην κυτταρίτιδα και τοπικό με εξειδικευμένους ορούς.

 

ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 150 ευρώ

Απίστευτα ορατά και άμεσα αποτελέσματα από τη πρώτη κιόλας φορά. Οι οροί εισχωρούν με μικροενέσεις απευθείας στο  λιποκύτταρο και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό στην σύσφιξη στην κυτταρίτιδα και την λιποδιάλυση.

 

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 100 ευρώ

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που στοχεύει στον βιολογικό θάνατο των λιποκυτταρων. Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν τα λιποκυτταρα ψυχονται στους =6°C κρυσταλλοποιουνται και ο οργανισμός τα αποβάλλει με φυσιολογικό τρόπο.

Η θεραπεία απευθύνεται σε άτομα που έχουν τοπικό τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες και οχι σε παχύσαρκους, αφού στοχεύουμε απευθείας στην προβληματική περιοχη. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά από την πρώτη κι ολας συνεδρία.

 

CAVITATION

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 20 ευρώ

Λιποδιαλυση και μειωση πόντων με την μέθοδο των υπερήχων. Οι υπερηχοι μέσω του φαινόμενου της σπηλαιωσης ασκούν έντονη πίεση στα λιποκυτταρα αναγκάζοντάς τα να αποβαλλονται με φυσικό τροπο. Επίσης βελτιώνεται η μικροκυκλοφορια συμβαλλοντας Έτσι στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 

LIPOLASER

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 15 ευρώ

Η νέα αυτή τεχνολογία λιποδιαλυσης με laser, αλληλεπιδρα με τα λιποκυτταρα προσφέροντας λιπογλυπτικη,σμιλεύοντας το σωμα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

 

RF

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 20 ευρώ

Αυτή η μέθοδος ραδιοσυχνοτήτων είναι κατάλληλη για σημεία οπου έχει επέλθει χαλάρωση, όπως μπρατσα, στηθος, κοιλία, προσαγωγους, γλουτους προσφέροντας άριστο αποτέλεσμα σε λίγες  μόνο συνεδρίες.