Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

 
 

ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η κυτταρίτιδα είναι ο εχθρός των περισσότερων γυναικών. Στο Kallisto Spa αντιμετωπίζεται εκτός των άλλων και με ειδική χειρομάλαξη στις επίμαχες περιοχές. Αποτέλεσμα;…εξάλειψη της όψης σαν φλούδα πορτοκαλιού, δέρμα πιο λείο και απαλό.

 

SKIN – TONIC

Μια καινούρια μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και απώλειας πόντων σε λίγες μόνο επισκέψεις. Το skin – tonic είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα που με συγκεκριμένες κινήσεις  λεμφικής μάλαξης, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα προβληματικά σημεία ευνοώντας τη λιπόλυση και κάνοντας το δέρμα πιο λείο και σφριγηλό.

 

ΠΡΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μηχάνημα που όπως λέει και η λέξη «πρεσάρει», πιέζει…. Αλλά πού;
Οι πιέσεις γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να ενεργοποιήσει την κυκλοφορία της λέμφου. Η λέμφος «ξεμπλοκάρει» και οι τοξίνες αποβάλλονται πιο εύκολα.
Η αίσθηση; Πιο ξεκούραστο και χαλαρό σώμα.

 

ΘΕΡΜΟΚΟΥΒΕΡΤΑ

Στα σημεία που εντοπίζεται μεγάλη συγκέντρωση λιπώδης ιστού είναι τα σημεία στα οποία η κυκλοφορία του αίματος δεν είναι σωστή.
Η θερμοκουβέρτα είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος να επιτύχουμε αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, το οποίο συνεπάγεται μεγαλύτερη συγκέντρωση οξυγόνου, το οποίο είναι απαραίτητο για την καύση του περιττού λιπώδης ιστού στα επίμαχα σημεία.
Αποτέλεσμα της θερμοθεραπείας είναι και η εφίδρωση, με την οποία επιτυγχάνουμε την αποβολή των μεταβολικών άχρηστων ουσιών με σκοπό την αποτοξίνωση των κυτταρικών ιστών.

 

PANOTHERM ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ

Αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι η μάσκα φυκιών με το συνδυασμό θερμότητας. Ευνοεί τη λιπόλυση και την απομάκρυνση τοξινών, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και το δέρμα μας γίνεται λείο και απαλό.

 

SLIM-UP

Η ηλεκτροθεραπεία εφαρμόζεται πολλά χρόνια στον τομέα της αισθητικής με θεαματικά αποτελέσματα.
Η ηλεκτροθεραπεία είναι μια μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σώματα. Με τα εναλλακτικά που περιλαμβάνουν τα μηχανήματά μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, χαλάρωσης δερματικού και μυϊκού ιστού.