Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Ο οργανισμός του ανθρώπου δεν είναι τίποτε άλλο από τεράστιες ομάδες κυττάρων. Το κύτταρο αποτελεί έναν αυτόνομο ζωντανό οργανισμό που αποτελείται από τον πυρήνα και το κυτταρόπλασμα. Ειδικότερα, εκτός του ότι μεταβιβάζει τα κληρονομικά χαρακτηριστικά συγχρόνως  δίνει και όλες τις εντολές για την εύρυθμη λειτουργία του. Το κυτταρόπλασμα είναι το περιβάλλον όπου παράγονται διάφορες ειδικές ουσίες για να επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία του κυττάρου.
Τα κύτταρά μας κατά τη διάρκεια της ζωής τους χάνουν την ενέργεια τους με αποτέλεσμα τη μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεϊνών. Η αναπαραγωγή των κυττάρων του δέρματος και η εσωτερική ενυδάτωση τους αρχίζει να επιβραδύνεται. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, ο ήλιος, το κάπνισμα, το αλκοόλ επιτείνουν αυτό το καταστροφικό αποτέλεσμα. Έτσι το δέρμα μας  γίνεται θαμπό, ξηρό, λεπτό, με ρυτίδες, πανάδες, υπερμελαγχρώσεις, ουλές από ακμή κλπ.

 

Η διαδικασία αποκατάστασης

Το σύστημα dermalogica αναγνωρίζει ότι το δέρμα είναι ζωντανός οργανισμός με αμφίδρομες λειτουργίες. Χρειάζεται καθημερινή συστηματική περιποίηση για να αποκαθιστάται και να διατηρείται η υγεία. Τα προβλήματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε είναι:

  1. Μείωση του μεγέθους των πόρων
  2. Αντιμετώπιση της ακμής
  3. Ρύθμιση της υπερπαραγωγής σμήγματος
  4. Ελάττωση των λεπτών ρυτίδων
  5. Αύξηση της ελαστικότητας
  6. Δημιουργία ομοιόμορφου χρωματισμού
  7. Ελάττωση των κηλίδων και των υπερμελαγχρώσεων του    δέρματος
  8. Αύξηση της ενυδατικής ικανότητας του δέρματος
  9. Αύξηση της ανθεκτικότητας του σε εξωτερικούς παράγοντες

Το σύστημα dermalogica χρησιμοποιεί υποαλλεργικά προϊόντα δραστικών φαρμακευτικών ουσιών, όπως retin Α, σύμπλοκα οξέων, licorice, bearberry, (λευκαντικές ουσίες), συνδυασμένες με βιομοριακούς παράγοντες οι οποίοι βοηθούν στην αποτελεσματική διείσδυση σε συνδυασμό με όξινους παράγοντες. Η βιοδιαθεσιμότητα των δρώντων συστατικών είναι αυτό που κάνει την θεραπεία πιο αποτελεσματική από τα κοινά προϊόντα.

 

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 50 ευρώ

Ο βαθύς καθαρισμός είναι ανάγκη για την υγεία του δέρματος. Αποβάλλοντας το σμήγμα και τις τοξίνες έχουμε ένα δέρμα καθαρό λαμπερό και υγιές.

 

PEELING

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ

Με το Peeling αφαιρούμε όλα τα νεκρά  κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος πετυχαίνονται λείανση της επιδερμίδας.

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 55 ευρώ

Η νέα και αποκλειστική μέθοδος της intradermie επιτρέπει την διείσδυση των δραστικών συστατικών όπως υαλουρονικό βιταμίνες και αμινοξέα. Για ένα δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και φρέσκο.

 

ΟΞΥΓΩΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 55 ευρώ

Η οξυγονοθεραπεία είναι θεραπεία τροφής για το δέρμα. Η μάσκα απελευθερώνει καθαρά μόρια οξυγόνου για φωτεινότητα, λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα. Ιδανική θεραπεία για θαμπά δέρματα.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 30 ευρώ

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους αναπλαστικούς ορούς και φύλλα κολλαγόνου απαλύνουμε τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, μειώνουμε τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα και προσδίδουμε νεανικό και φρέσκο δέρμα στην περιοχή των ματιών.

 

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ SPA

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 25 ευρώ

Θεραπεία με πολυβιταμίνες για φωτεινότητα, αναζωογόνηση και φρεσκάδα σε όλο το πρόσωπο.

 

BIOSURFACE

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 50 ευρώ

Με την αγωγή biosurface  πετυχαίνουμε λείανση και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Το biosurface είναι ένα έντονο φυτικό peeling  που εξαφανίζει τις πανάδες, τις δυσχρωμίες, τις λεπτές γραμμές και τους διεσταλμένους πόρους χωρίς ερεθισμό στην επιδερμίδα επιστρέφοντας μετά στην καθημερινότητα σας.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 80 ευρώ

Διείσδυση αντιρυτιδικών , συσφυκτικών ή ενυδατικών ορών απευθείας στο μεσόδερμα. Με την χρήση ειδικού μηχανήματος. Εύκολα ανώδυνα και άμεσα αποτελέσματα σε δέρματα κουρασμένα , αφυδατωμένα και με ρυτίδες.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 150 ευρώ

Γέμισμα ρυτίδων με υαλουρονικό που γίνεται με μικρό ενέσεις. Ορατά αποτελέσματα με την πρώτη φορά.

 

IONACTIVE

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 60 λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ 70 ευρώ

Η σειρά ionactive χωρίζεται σε 3 κατηγορίες:

Ionactive retinol: Σε αυτήν την σειρά ionactive αντιμετωπίζουμε τα ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος όπως λεπτές γραμμές και δυσχρωμίες.

Ionactive hyallorinic: Η ionactive με το υαλουρονικό παρέχει έντονη υγρασία σε πολύ αφυδατωμένα και ξηρά δέρματα. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και το θωρακίζει.

Ionactive με ολιγοπεπτίδια: Τέλος έχουμε την ionactive με ολιγοπεπτίδια η οποία είναι προληπτική σειρά που παρεμποδίζει την μελάγχρωση του δέρματος.

 

SKIN TONIC

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 λεπτά
ΤΙΜΗ 20 ευρώ

Το skin tonic είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα που με συγκεκριμένες κινήσεις λεμφικής μάλαξης αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα προβληματικά σημεία ευνοώντας την λιπόλυση και κάνοντας το δέρμα πιο λείο και σφριγηλό.