Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

Το Πρόβλημα

Το 80% των γυναικών υποφέρει από το τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα που εμφανίζονται στους γλουτούς και στους μηρούς.
Μόνο δίαιτα και άσκηση ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ!
Δυστυχώς όμως, σπάνια απαλλασσόμαστε από το λίπος στις περιοχές όπου επιθυμούμε. Τείνουμε να χάνουμε λίπος από περιοχές, όπου το σώμα μόνο του έχει προδιάθεση λόγω γονιδίων να χάνει. Η έντονη φυσική άσκηση και αυστηρές δίαιτες δεν αρκούν.
Το κρύο δέρμα είναι δείγμα μιας κακής κυκλοφορίας του αίματος. Το ζεστό δέρμα υποδηλώνει μια καλή κυκλοφορία του αίματος και έναν ενεργό μεταβολισμό.

Η Αιτία

Ο ρόλος της καλής κυκλοφορίας του αίματος στη μείωση του λίπους.
Το αίμα είναι στοιχείο του σώματος το οποίο είναι υπεύθυνο τόσο για την πρόσληψη όσο και για την αποβολή διαφόρων ουσιών. Έτσι το αίμα αποτελεί αποφασιστικό παράγοντα για την μείωση του λίπους. Όσο καλύτερη είναι η κυκλοφορία του αίματος, τόσο ευκολότερα και γρηγορότερα το λίπος απομακρύνεται. Η κακή κυκλοφορία του αίματος εμποδίζει το λίπος να απομακρυνθεί από τις προβληματικές περιοχές.

Τεστ Προδιάθεσης

Η παροχή αίματος σε μια περιοχή μπορεί να εντοπιστεί εύκολα. Μετά από άσκηση 30 λεπτών (π.χ, τρέξιμο ή ποδήλατο), αγγίζουμε απλά το δέρμα για να ελέγξουμε τη θερμοκρασία του. Όσο πιο ψυχρή είναι η επιφάνεια του δέρματος, τόσο πιο πτωχή είναι η αιμάτωση στους ιστούς της συγκεκριμένης περιοχής άρα και πιο δύσκολη η καύση του λίπους.
Για το λόγο αυτό η Μέθοδος HYPOXI στοχεύει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος των προβληματικών ζωνών.

 

Η Λύση

Χάρη στη μέθοδο HYPOXI δεν πρέπει καμιά γυναίκα πλέον να συμβιβάζεται με το συσσωρευμένο λίπος και την κυτταρίτιδα στους γλουτούς και τους μηρούς. Το trainer L250 δημιουργεί συνθήκες κενού αέρος για ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στον λιπώδη ιστό των προβληματικών περιοχών και σε συνδυασμό με την ήπια άσκηση ακόμη και το πλέον επίμονο λίπος από τα επιθυμητά σημεία, γρήγορα και ξεκούραστα.

Η ειδικά σχεδιασμένη θέση του καθίσματος διευκολύνει τόσο τη διαδικασία της λιπόλυσης όσο και αυτήν της αποβολής όλων των άχρηστων ουσιών απο το σώμα μέσω του αίματος.

HYPOXI TRAINER L250:

  • Στοχευμένη λιποδιάλυση στους μηρούς και τους γλουτούς
  • Οριστική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και αύξηση του μεταβολισμού
  • Ανακούφιση και αναζωογόνηση του δερματικού ιστού
  • Γρήγορα, άνετα, υγιεινά και απολύτως φυσικά
  • Αποτελέσματα μακράς διάρκειας
  • Συνδυασμός με ένα εύκολο και απλό πρόγραμμα διατροφής

The HYPOXI Trainer L250 decreases fat from the problematic areas. The result is a tight, toned and perfect body.

Up to 60% of fat loss

Το HYPOXI Trainer L 250  μειώνει το λίπος από τις προβληματικές περιοχές. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλοσχηματισμένο και τέλειο σώμα.