Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ - Παρ: 9πμ - 9μμ

Γυαλισμένα, περιποιημένα νύχια στα χέρια και στα πόδια βελτιώνουν την εμφάνιση ή  ακόμα και το πιο λιτό ρούχο…. Η περιποίηση των άκρων είναι πάντα στη μόδα και εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σ’αυτό!!!

Επισκεφτείτε το χώρο μας και επιλέξτε…

Μανικιούρ

Η λέξη “μανικιούρ” προέρχεται από τις Λατινικές: “manus” που σημαίνει “Χέρι” και “Cura” που σημαίνει “Φροντίδα”. Το μανικιούρ είναι η καλλυντική περιποίηση ομορφιάς για τα νύχια και τα χέρια.
Τα περιποιημένα χέρια, και άρα τα περιποιημένα νύχια, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης και της αυτοπεποίθησής μας. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να φροντίζουμε, καθημερινά, τα νύχια μας να είναι καλοφτιαγμένα, σχηματισμένα και βαμμένα, βάση της ιδιαίτερης και ξεχωριστής προσωπικότητάς μας.
Στο χώρο μας η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα με ιδιαίτερη εργασία από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις, από στρογγυλεμένα νύχια, τετράγωνα με σχέδια, nude αποχρώσεις και πολλές άλλες. Επιπλέον, εφαρμόζουμε μανικιούρ παραφίνης, την ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ, που διαρκεί έως και 15 ημέρες, καθώς και μανικιούρ με Bio-Gel.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ

Η παραφίνη αποτελεί μια ουσία πολύ σημαντική για την αισθητική γιατί θρέφει το δέρμα, το ενυδατώνει και βοηθά το δέρμα να μην έχει γερασμένη όψη. Στο κέντρο αισθητικής Kallisto spa πραγματοποιούμε πρώτα την κλασική περιποίηση του μανικιούρ και στο τέλος εφαρμόζουμε την παραφίνη. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

 

ΗΜΙΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ

Η ημιμόνιμη βαφή αποτελεί τη νέα τάση της μόδας στα νύχια. Άπειρα χρώματα με τη βοήθεια λάμπας led δίνουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, που διαρκεί περισσότερο από ένα απλό μανό. Η ημιμόνιμη βαφή μπορεί να παραμείνει στο νύχι έως και 15 μέρες.  Στο Kallisto spa η ημιμόνιμη βαφή εφαρμόζεται από τις αισθητικούς μας.

 

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ BIOGEL

Το Biogel είναιί μια θεραπευτική μέθοδος βαφής νυχιών με θεραπευτικά προϊόντα, αιθέρια έλαια και καουτσούκ. Το βιολογικό gel περιέχει 54 % καουτσούκ και 46 % βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Δεν περιέχει καθόλου χημικές ουσίες και δεν καταστρέφει την κερατίνη του νυχιών. Η μέθοδος του BIOGEL ενισχύει και ενδυμώνει τα νύχια. Έτσι τα νύχια μας είναι ανθεκτικά, δεν ξεφτίζουν, έχουν μεγάλη ελαστικότητα και μια απόλυτα φυσική εμφάνιση. Το αποτέλεσμα του μανικιούρ με Biogel είναι άψογο. Στο κέντρο αισθητικής Kallisto spa μπορεί να γίνει φυσική ενίσχυση στο ίδιο νύχι, επιμήκυνση σε κοντό ή φαγωμένο νύχι, απλό, με βαφή ή μόνιμο γαλλικό. Η διάρκειά του είναι 30 ημέρες. Όταν αφαιρείται έχουμε υγιή και μακριά νύχια.
Συνοπτικά, στον χώρο μας προσφέρονται:

 1. Μανικιουρ απλό
 2. Μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή
 3. Μανικιούρ Παραφίνης
 4. Βιολογικό Gel Απλό
 5. Βιολογικό Gel με επιμήκυνση

Πεντικιούρ

Το πεντικιούρ ως λέξη, αναφέρεται στην επιφανειακή καλλυντική περιποίηση των ποδιών και των νυχιών στα πόδια. Προέρχεται από τις λατινικές λέξεις “pedis”  που σημαίνει “του ποδιού,” και “Cura” που σημαίνει “φροντίδα”.
Θεωρείται ότι το πεντικιούρ αποτελεί μια καλοκαιρινή συνήθεια. Ωστόσο, το χειμώνα τα πόδια μας χρειάζονται περισσότερη περιποίηση, λόγω των κλειστών παπουτσιών.
Ένα πεντικιούρ, λοιπόν, στον χώρο μας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών των νυχιών, καθώς πραγματοποιείται καθαρισμός των νυχιών. Το πεντικιούρ, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στα νύχια, καθώς εφαρμόζουμε εμβάπτιση των ποδιών σε νερό με αιθέρια έλαια για την ανακούφιση και την πρόληψη των οιδημάτων των ποδιών, παρέχουμε φροντίδα για τους κάλους και αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα από τις πτέρνες. Επιπλέον, μασάζ με άγριο μέλι βάλσαμο για τόνωση της κυκλοφορίας, ενυδατική μάσκα – παραφινόλουτρα είναι τα ιδιαίτερα χρήσιμα και θεραπευτικά μέσα, που εφαρμόζονται στο Kallisto Spa.  Τα πέλματα είναι αυτά, που δέχονται τις πιέσεις από το βάρος του σώματος αλλά και τις δερματικές αλλαγές από τα παπούτσια. Στο Kallisto spa οι εξειδικευμένες αισθητικοί μας εφαρμόζουν την παραφίνη, αφού πρώτα περιποιηθούν τα επωνύχια, τα νύχια και τις φτέρνες. Η υφή του δέρματος αλλάζει, αφού το πεντικιούρ παραφίνης το μαλακώνει και το ενυδατώνει. Είναι σημαντικό για γυναίκες και άνδρες να έχουν όμορφα και περιποιημένα άκρα. Με τις θεραπείες αυτές το πόδι και το πέλμα, αναζωογονούνται και “αναπνέουν” καλύτερα, ενώ και η οπτική αισθητική τους βελτιώνεται πολύ. Ολοκληρώνουμε με βάση και βερνίκι νυχιών και είστε έτοιμες…
Συνοπτικά, στον χώρο μας προσφέρονται:

 1. Πεντικιούρ απλό
 2. Πεντικιούρ με ημιμόνιμη βαφή
 3. Πεντικιούρ Παραφίνης
 4. Περιποίηση κάλων
 5. Περιποίηση φτερνών
 6. Κόψιμο νυχιών

Και μην ξεχνάτε…
Στο χώρο μας θα βρείτε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης για τα νύχια και τα επονύχια (πετσάκια) που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας!!!

 

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΒΑΦΗ
15€
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ & ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ
20€
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ
20€
ΒΑΦΗ ΝΥΧΙΩΝ(ΧΕΡΙΑ)
6€
ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ
10€
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΒΑΦΗΣ
3€
ΑΦΑΙΡΕΣΗ &ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ
10€
ΣΧΕΔΙΟ
1€
ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟ
25€
ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ
30€
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ
35€
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ
40€
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΛΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ
22€
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΑΠΛΟ
12€
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΠΛΟ
15€
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ
10€
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ& ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
8€
BIO GEL ΑΠΛΟ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
25€
BIO GEL ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
30€
BIO GEL ΑΠΛΟ(ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ)
35 €
BIO GEL ΓΑΛΛΙΚΟ(ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ)
40€
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΒΑΦΗ
17€
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ & ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ
22€
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ
22€
ΒΑΦΗ ΝΥΧΙΩΝ(ΠΟΔΙΑ)
6€
ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ (ΠΟΔΙΑ)
10€
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΟΥΣ
10€
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΤΕΡΝΕΣ
10€
ΚΟΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ
5€