Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

Είναι η απόλυτη και πληρέστερη πλατφόρμα πολλαπλών εφαρμογών για την ολική αναδιαμόρφωση προσώπου και σώματος. Με τις πατενταρισμένες τεχνολογίες του που συνδυάζονται αρμονικά και το εξατομικευμένο πρόγραμμα που δημιουργεί ο εξειδικευμένος θεραπευτή σας ανάλογα με τις ανάγκες σας, δείτε το σώμα και το πρόσωπό σας να αλλάζουν συνεδρία με την συνεδρία.

Οι πολυπολικές κεφαλές προσώπου είναι ιδανικές για θεραπείες αναδιαμόρφωσης του οβάλ, ανόρθωσης του χαλαρού ιστού και λείανση των ρυτίδων ενώ η εξαπολική κεφαλή σώματος είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης στις απαιτητικές περιοχές τους σώματος.

Λόγω των πολλαπλών τεχνολογιών του D-finitive Evo 3D , το σύνολο των θεραπειών που προσφέρει είναι:

  • Λιπογλυπτική, η θεραπεία που προσφέρει ανώδυνα και άμεσα ένα αρμονικό περίγραμμα σώματος και ισορροπημένη κατανομή λίπους
  • Σύσφιξη και lift (σώμα και πρόσωπο), στοχευμένη θεραπεία που προσφέρει στο σώμα σμίλευση και σύσφιξη, ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος, και στο πρόσωπο ανόρθωση του περιγράμματος, μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων δρώντας κατά της χαλάρωσης του δέρματος και του δερματικού ιστού με την ταχεία παραγωγή κολλαγόνου.
  • Λιποδιάλυση, για την μείωση της επίμονης κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • Λεμφική αποσυμφόρηση, για άμεση αποβολή τοξινών και την αντιμετώπιση της κατακράτησης

 

Τα αποτελέσματα τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο είναι απολύτως θεαματικά. Αποκτήστε τώρα και εσείς ένα σώμα απαλλαγμένο από τα στοιχεία που σας προβληματίζουν και ένα πρόσωπο σφριγηλό, ξεκούραστο και γεμάτο ελαστικότητα.