Τηλέφωνο

26910 - 22243

Email

info@kallisto.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευ- Τετ - Παρ: 10πμ - 6μμ Τρ - Πεμ 10-2πμ & 5-9μμ

To solarium είναι μια συσκευή με λάμπες, που εκπέμπουν στο σώμα μας ακτινοβολία, όπως η ακτινοβολία που δεχόμαστε από τον ήλιο. Το solarium συμβάλλει στην ενεργοποίηση της μελανίνης και στο να αποκτήσουμε σταδιακά σοκολατένιο χρώμα.
Πολλές φορές συνηθίζεται να γίνεται πριν εκτεθούμε στον ήλιο για προστασία από τυχόν εγκαύματα. Η ακτινοβολία, που εκπέμπουν οι λάμπες, είναι UV υπεριώδης ακτινοβολία. Η διαδικασία διαρκεί περίπου στα 10’ ανάλογα με την απόχρωση του δέρματος μας και σταδιακά αυξάνεται.
Στο μηχάνημα υπάρχει εξαερισμός, που μπορείτε να ρυθμίσετε, και το μόνο που χρειάζεται είναι να φοράμε ειδικά γυαλιά για προστασία από την ακτινοβολία. Είναι απόλυτα ασφαλές, αφού υπάρχει η τεχνολογία να αντισταθμίσουμε την UVA-UVB ακτινοβολία για προστασία από εγκαύματα.
Το solarium έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πέρα από ένα ασφαλές σοκολατένιο μαύρισμα, η έκθεση μας στη UV ακτινοβολία συμβάλλει στην παραγωγή βιταμίνης D, στην εξάλειψη της ακμής και στην προστασία από εγκαύματα, αφού ελέγχεται η θερμοκρασία στο δέρμα μας, ενώ παράλληλα αυξάνεται η κυκλοφορία στο αίμα μας.